Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 62 гостя.

Карта сайту

Дякуємо учасникам освітньої акції «Книжковий калейдоскоп»

Теги: Наш Харків

 Книги – найцінніший винахід людства. Вони надихають та розвивають, втішають та змінюють свідомість, можуть стати друзями та порадниками, учителями та лікарями, нашим захистом та нашою зброєю. У кожної книги свій характер, своя доля та свій шлях до читача. Проте довголіття кожної з них залежить від читачів. 

   “Література вимагає не тільки талановитого письменника, а й талановитого читача", – зазначав Й. Гете.
   7985 талановитих, творчих, небайдужих харківських читачів та поетів, здатних відчувати, аналізувати та цінувати літературу, долучились протягом березня до освітньої акції Департаменту освіти “Книжковий калейдоскоп” та прорекламували книги письменників-ювілярів 2024 року своїм одноліткам, колегам, учням, вихованцям. 532 найцікавіші роботи опубліковані у Telegram-каналі «Харків надихає», та понад 400 творів – у інших спільнотах Департаменту освіти.
   Сподіваємось, що завдяки нашій акції сучасні українські автори знайдуть собі нових вдячних читачів, цей місяць на каналі ви провели з користю для себе, наповнились яскравими враженнями, позитивною енергією та внутрішнім теплом, об’єднали ваші родини та колективи під час прочитання, обговорення та створення фото- та відеоробіт, вручення книжкових подарунків нашим захисникам. Можливо, хтось зробив свої перші спроби в опануванні мистецтва слова, відкрив для себе по-новому творчість українських та зарубіжних авторів, набув нових навичок при роботі із ШІ та графічними програмами, за порадою інших прочитав таку книгу, яка надалі стане дороговказом у житті.
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився матеріалами зазначеної тематики на особистих сторінках та сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом #Харків_книжковий_калейдоскоп_2024.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark