Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 11 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам освітньої акції «Калейдоскоп ідей»

Теги: Наш Харків

 Літні канікули – це довгоочікувана пора для дітей, коли вони можуть насолодитися теплом та вільним часом від навчання. Це важливий період для батьків, які в цей час забезпечують своїм дітям якісний, цікавий та безпечний відпочинок, щоб кожен день канікул був заповнений веселими та корисними заняттями, які зроблять цей етап незабутнім для кожного.

   Департамент освіти Харківської міської ради щиро дякує всім, хто активно долучився до акції «Калейдоскоп ідей», за творчі роботи, цінні поради та ентузіазм. 5759 учасників протягом липня надіслали свої роботи в межах акції “Калейдоскоп ідей”. 465 найцікавіших робіт опубліковані у Telegram-каналах «Харків надихає» та «Харківські герої освітнього фронту», та близько 200  – у інших спільнотах Департаменту освіти.
   Дякуємо учасникам номінації "Плече поруч". Ваші історії про підтримку наших захисників у літній період надихають та показують справжню силу єдності та взаємодопомоги.
   Учасникам номінації "Флешмоб добрих справ" висловлюємо вдячність за ваші добрі вчинки та бажання робити світ кращим. Ваші світлини та відео стали яскравими прикладами доброти та людяності.
   Дякуємо всім, хто взяв участь у номінації "Фотомозаїка". Ваші сімейні фотополювання на домашніх улюбленців та визначні місця Харкова наповнили нашу акцію красою та теплом. Окрема подяка домашнім пухнастим моделям за терплячість. 
   Учасникам номінації "Юні дослідники" дякуємо за ваші цікаві експерименти та винаходи. Ваші роботи демонструють не лише кмітливість, але й прагнення до пізнання нового та невідомого.
   Дякуємо учасникам номінації "Природоохоронці" за вашу турботу про довкілля. Ваші зусилля з дослідження природи, вирішення екологічних проблем та збереження навколишнього середовища є дуже важливими.
   Сподіваємось, що завдяки участі в номінації "Кулінарний майстер" родини отримали юних помічників на кухні та смачні страви на столі. 
   Учасникам номінації "Математичні канікули" дякуємо за цікаві математичні задачі та головоломки. Ви показали, що навіть улітку можна з задоволенням розвивати логічне мислення.
   Дякуємо учасникам номінації "Майстер-клас" за ваші оригінальні творчі роботи та бажання ділитися своїми вміннями з іншими. Ваша креативність надихає на нові ідеї.
   Учасникам номінації "Спортивний марафон" дякуємо за вашу активність та бажання підтримувати здоровий спосіб життя. Ваші спортивні досягнення та челенджі є прикладом для всіх нас.
   Особлива подяка учасникам номінації "Канікули з книжковими друзями" за ваші поради та побажання, написані від імені улюблених літературних героїв. Ваша любов до читання надихає.
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився матеріалами зазначеної тематики на особистих сторінках та сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом  #Харківський_калейдоскоп_ідей_2024.
   Бажаємо всім чудових безпечних літніх канікул, яскравих вражень та незабутніх моментів. Використовуйте цей час з користю для свого розвитку та насолоджуйтесь кожною миттю.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark