Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 45 гостей.

Карта сайту

День відкритих дверей он-лайн

Протягом квітня-травня 2011 року інформаційне агентство «STATUS QUO» за підтримки Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації, Департаменту освіти Харківської міської ради та Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти проводитиме проект «День відкритих дверей он-лайн». 
   В рамках зазначеного проекту випускники шкіл та потенційні абітурієнти зможуть поспілкуватися із ректорами вищих навчальних закладів в режимі он-лайн-конференцій. Така форма зворотного зв’язку обрана з метою створення найбільш сприятливих умов для інформування випускників щодо особливостей навчання у відповідному ВНЗ та спрощенню вибору майбутньої професії. Всього до участі у заході планується залучити 10-15 вищих навчальних закладів.
   Прес-конференції проходитимуть в приміщенні  прес-центру "STATUS QUO" з одночасною трансляцією в режимі он-лайн на сайті http://www.sq.com.ua. Підчас заходу будуть організовані прямі включення по Skype з випускниками та студентами ВНЗ. У зв’язку із тим, що кількість учасників, які можуть бути присутні безпосередньо у прес-центрі, обмежена, просимо попереджувати організаторів про участь випускників за тел. (050) 406 02 57.
   Старт проекту відбудеться 11 квітня о 15.00. Першим учасником проекту «День відкритих дверей он-лайн» стане ректор Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди Прокопенко І.Ф..
   З подробицями проведення проекту та графіком участі в ньому ВНЗ представлено можна ознайомитися за адресою: http://www.sq.com.ua/rus/article/obschestvo/proekt_ia_status_quo_den_otkrytyh_dverej_on_line/

Перейти вгору Share/Save/Bookmark