Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 44 гостя.

Карта сайту

IХ міська олімпіада для випускників школи І ступеня «Путівка в науку»

09 квітня 2011 о 9.30 на базі Харківської спеціалізованої школи № 17 (вул. Академіка Павлова, 313-В) розпочнеться ІХ міська олімпіада для випускників початкової школи.
   Олімпіада проводиться Департаментом освіти Харківської міської ради в рамках реалізації основних заходів Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2011-2015 роки з метою виявлення та підтримки обдарованих школярів, стимулювання їхнього інтересу до базових наук.
    У цьому році в міському інтелектуальному змаганні візьмуть участь 54 учні-переможці районного етапу.
   У програмі олімпіади не тільки виконання конкурсних завдань, а й концерт «Путівка в науку» за участю творчих колективів Центру дитячої та юнацької творчості №3, знайомство з музеями, зимовим садом та живим куточком Центру, перегляд документальних та науково-пізнавальних фільмів.
   Переможці олімпіади будуть нагороджені Дипломами Департаменту освіти Харківської міської ради та цінними подарунками, отримають право на позаконкурсне зарахування до загальноосвітніх навчальних закладів міста, що працюють з обдарованими дітьми.
   Усі учасники ІХ міської олімпіади для випускників школи І ступеня «Путівка в науку» отримають сертифікати та заохочувальні призи.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark