Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 9 гостей.

Карта сайту

Фінальні змагання військово-спортивної гри «Патріот» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова

14-15 травня 2011 року стартує ІІІ (міський) етап військово-спортивної гри «Патріот», організаторами якої виступають Департамент освіти Харківської міської ради та Всеукраїнська федерація військово-спортивних багатоборств.
   Цього року змагання за почесне право називатися кращим з військово-спортивної підготовки проводяться вже сьомий раз. Його учасниками стануть збірні команди старшокласників-допризовників, які перемогли на рівні районів міста Харкова (ІІ (районний) етап). Метою гри є популяризація і пропаганда здорового способу життя, підвищення інтересу до служби у Збройних Силах України, розвиток необхідних фізичних, морально-психологічних і вольових якостей, виховання колективізму та взаємодопомоги у допризовної молоді.
   Урочисте відкриття фінальних змагань військово-спортивної гри «Патріот» відбудеться о 9.00 на стадіоні «Зірка» Харківського університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба  (вул. Динамівська, 3-а). В ході змагань кожна з команд-учасниць  продемонструє свій рівень підготовленості до служби в Збройних Силах України в умовах максимально наближених до реальних. Спочатку на стадіоні «Зірка» (14.05.2011), а потім на базі польового майданчику мікрорайону Залютино (15.05.2011). За підсумками двох днів змагань 15 травня о 15.00 відбудеться нагородження переможців та призерів військово-спортивної гри-змагань «Патріот».

Перейти вгору Share/Save/Bookmark