Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 51 гость.

Карта сайту

Відбулось друге заняття «Школи дистанційного навчання» для вчителів предмета «Основи здоров’я»

Теги: Методична робота

 До другого заняття «Школи дистанційного навчання» для вчителів предмета «Основи здоров’я», що відбулось у форматі відеоконференції 27 квітня 2023 року, приєднались 63 педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти м. Харкова. Тема зустрічі – «Використання програм та онлайн-сервісів на уроках предмета «Основи здоров’я» – була обрана за результатами анкетування на вступному занятті.

   Спікером заходу виступила вчителька предмета «Основи здоров’я» Харківської загальноосвітньої школи № 102, переможниця міського конкурсу «Учитель року – 2023» Людмила Володимирівна Абазіна, яка ознайомила учасників з основними групами цифрових освітніх ресурсів та онлайн-сервісами для створення інтерактивних завдань. 
   Слухачі розглянули варіанти завдань, що можна створювати онлайн та використовувати в освітньому процесі, ознайомилися з можливості віртуальних інтерактивних дошок, попрацювали на платформі JamBoard, навчилися створювати інтерактивний навчальний матеріал за допомогою сервісу Liveworksheets.
 

 

Прикріплений файлРозмір
Основи здоров’я фотозвіт.pdf1.38 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark