Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 53 гостя.

Карта сайту

Семінар для новопризначених керівників закладів загальної середньої освіти міста

Теги: Методична робота

 23 травня 2023 року Департаментом освіти та Харківським центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено чергове заняття постійно діючого семінару для новопризначених керівників шкіл Харкова «Основи управління закладом загальної середньої освіти» за темою «Сучасні форми й методи роботи з педагогічними кадрами».

   Метою зустрічі визначено мотивувати керівників закладів освіти до створення сприятливих умов для розвитку професійної майстерності педагогів шляхом ефективного  використання групових та колективних форм роботи з педагогічними кадрами. 
   На початку засідання начальник відділу загальної середньої освіти Департаменту освіти Тарасенко Ірина Михайлівна визначила основні завдання семінару та шляхи модернізації змісту й форм методичної роботи для забезпечення підвищення професійної компетентності вчителів. 
   Виступ спікера був спрямований на актуалізацію знань учасників семінару щодо сучасних форм й методів роботи з педагогічними кадрами, у тому числі з впровадженням технологій корпоративного навчання та усвідомлення рівня відповідальності керівників за створення умов як для самоосвіти вчителів, так і для злагодженої взаємодії всіх педагогічних працівників закладу від заступників до молодих вчителів в межах всього колективу або окремих спільнот. 
   Директор Харківського ліцею № 89 Кіриченко Світлана Володимирівна разом з командою заступників з навчально-виховної роботи ознайомили слухачів семінару з досвідом організації групових і колективних форм роботи з педагогічними працівниками та умовами для розвитку й самореалізації вчителів ліцею. 
 

 

  

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark