Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

«Школа дистанційного навчання» для вчителів предмета «Фізична культура»

Теги: Методична робота

 24 травня 2023 року в режимі відеоконференції відбулося заняття «Школи дистанційного навчання» для вчителів предмета «Фізична культура». 

   Майстер-клас за темою «Урок фізичної культури у дистанційному форматі» провів Сердюк Д. А., учитель фізичної культури ХЗООШ № 37, переможець міського конкурсу «Учитель року – 2023» в номінації «Фізична культура». Учасниками першого заняття стали 65 педагогів закладів загальної середньої освіти м. Харкова. 
   Денис Андрійович, звернув увагу слухачів, що саме мотивація його учнів до здорового способу життя є одним з найефективніших засобів підвищення якості навчального процесу, що створює атмосферу позитивного емоційного настрою й співробітництва учасників уроку, орієнтує учнів на практичний зміст їхньої освітньої діяльності, формує активну життєву позицію, розвиває їх спортивні здібності, створює ситуацію успіху, де кожен учень почуває себе невимушено на уроці, а це, у свою чергу, сприяє самовдосконаленню його як особистості.
   Поділився своїми напрацюваннями, щодо використання методичних прийомів як «Відстрочена загадка», «Асоціації», «Мозкова атака» та іншими. Познайомив з комплексом вправ для зняття фізичної напруги учнів та педагогів.
 

    Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark