Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 40 гостей.

Карта сайту

Проведено семінар «Новий погляд на провідну діяльність дітей дошкільного віку та вимоги до організації STREAM-ігор у довкіллі»

Теги: Методична робота

 22 червня 2023 року Харківським центром професійного розвитку педагогічних працівників поведено онлайн семінар за темою «Новий погляд на провідну діяльність дітей дошкільного віку та вимоги до організації STREAM-ігор у довкіллі». У заході взяли участь понад 80 педагогів закладів дошкільної освіти та методисти центрів освітніх технологій міста Харкова.

   Спікер вебінару Доценко С.О., завідувачка кафедри технологій дистанційного навчання та цифрової дидактики в дошкільній освіті Харківського державного педагогічного інституту імені Г.С. Сковороди, висвітила тему «Імплементація питань виховання культури інженерного мислення у дошкільників на засадах STEM-освіти», познайомила з корисними інтернет ресурсами, що сприятимуть використанню прогресивних методів та прийомів під час освітнього процесу з дошкільниками. 
   Про новий погляд на провідну діяльність дітей дошкільного віку та вимоги до організації STREAM-ігор у довкіллі доповіла Осьмачко О.І, консультант Харківського ЦПР. 
   Вовченко Т.М., завідувач закладу дошкільної освіти № 411, та вихователь Витовтова Л.М. презентували досвід роботи колективу щодо реалізації STREAM-освіти за допомогою сучасних форм і методів освітньої діяльності.
   Своїми здобуткам щодо «Формування культури інженерного мислення у дітей дошкільного віку шляхом упровадження STREAM-освіти» поділися представники закладу дошкільної освіти № 30, переможці IV міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2023». Завідувач закладу Худяєва О.В. розповіла про наявні безпечні розвивально-ігрові осередки та їх наповнення. Ємцова Ю.Г., вихователь-методист, – про застосування інтерактивних форм роботи педагогів закладу. Олексієнко С.А., вихователь, поділилась напрацюваннями щодо створення та реалізації інтегрованих занять, а вихователь Галаган О.С. презентувала власну інтерактивну книгу-іграшку.
   На завершення зустрічі організатори отримали зворотній зв'язок за допомогою сервісу Mentimeter.
 

   Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark