Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 26 гостей.

Карта сайту

Харківський міський голова Ігор Терехов привітав переможців Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

Теги: Турнір юних математиків

 10 квітня у приміщенні Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна відбулась зустріч переможців Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики з Харківським міським головою Ігорем Олександровичем Тереховим та провідними харківськими науковцями.

  На Всеукраїнській учнівській олімпіаді з математики, що відбулась з 3 по 7 квітня в Ужгороді, команда  з Харкова здобула найбільшу кількість нагород – усі 23 учасника стали переможцями, виборов 3 перших, 5 других і 15 третіх місць. Слід зазначити, що вісім юних математиків зі складу команди через війну зараз проживають за кордоном, а четверо в інших містах України. На зустрічі були присутні одинадцять учнів, які зараз проживають у Харкові. 

  Мер міста подякував батькам і педагогам за виховання молодих талантів  і наголосив, що саме за такими дітьми – майбутнє Харкова. «Я дуже вдячний вам за те, що ви гідно представили Харків, що ми маємо ще один привід пишатися нашим містом. Ваші досягнення – це результат наполегливої праці, всебічної підтримки батьків та вчителів. Харків завжди був і лишається студентською та учнівською столицею України саме тому, що ми маємо таких дітей. І я дуже сподіваюся, що у майбутньому ви залишитеся тут, у Харкові, і допоможете нам його розвивати», – зазначив Ігор Терехов. 

  Присутні на зустрічі учні отримали Подяки міського голови та подарунки.

  

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark