Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 39 гостей.

Карта сайту

Проєкт «5 кроків до здорового харчування»

Теги: Матеріали для використання в роботі

 Ефективна реалізація одного з напрямів реформи системи харчування в закладах освіти, започаткованою першою леді Оленою Зеленською - формування культури здорового харчування, закладає фундамент здорової нації на перспективу. 

   Саме тому  у грудні понад 2 тисячі школярів 9-11 класів та 260 педагогів з десяти шкіл м. Харкова взяли участь в проєкті «5 кроків до здорового харчування», який реалізовано Центром громадського здоров’я України за підтримки World Health Organization Ukraine, на регіональному рівні - фахівцями відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики неінфекційних хвороб ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ». 
   Мета  проєкту – підвищення рівня обізнаності учасників освітнього процесу щодо важливості здорового харчування,  формування культури харчування та дбайливого ставлення до свого здоров’я.
   Для учнів 9-11 класів проведено навчальні вебінари та презентації в онлайн форматі про важливість правильного вибору  здорового раціону, обмеження цукру, солі, відмови від страв, що містять трансжири, про корисне співвідношення продуктів при наповненні «тарілки здорового харчування», необхідність  дотримання питного режиму тощо.
   Понад півтори тисячі учнів взяли участь в тематичних онлайн опитуваннях та  вікторинах, що проведені для підтримки зацікавленості до теми здорового харчування.
   Організатори визначать переможців, найактивніші учасники отримають подарунки.
 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark