Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 10 гостей.

Карта сайту

Вручення посвідчень учасникам тематичних семінарів та практичних занять з питань алгоритмів дії, спрямованих на врятування та збереження життя людини у невідкладному стані, проведених для працівників закладів загальної середньої освіти м. Харкова

Теги: Матеріали для використання в роботі

 Відповідно до Договору між Департаментом освіти Харківської міської ради і Харківським національним медичним університетом викладачами  кафедри хірургії №4 ХНМУ упродовж 2023/2024 н.р. вперше у межах співпраці проведено цикл тематичних семінарів та практичних занять з питань алгоритмів дії, спрямованих на врятування та збереження життя людини у невідкладному стані для педагогічних  та  медичних працівників закладів загальної середньої освіти м. Харкова. 

   Знаннями та досвідом, необхідними для надання невідкладної та екстреної домедичної допомоги, викладачі медичного вишу на 30 циклах занять поділилися із більше, ніж 500-ми працівниками шкіл міста.
   11 червня посвідчення про проходження навчання в галузі надання невідкладної та екстреної домедичної допомоги отримали 16 представників ЗЗСО міста, серед яких директор, заступники директора, вчителі основ здоров’я та інших предметів, шкільні лікарі та медичні сестри.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark