Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 41 гость.

Карта сайту

Комунікативний тренінг для підлітків

Теги: Загальні

 У час повномасштабної війни багато українських школярів позбавлені повноцінного спілкування з однолітками, адже навчання відбувається у дистанційному форматі. Відсутність такої комунікації може негативно вплинути на стан та здоров’я дитини. Фахівці психологічної служби системи освіти міста Харкова спрямували свою роботу на організацію простору для підлітків, що сприятиме поліпшенню їх комунікативних навичок та покращенню емоційного стану від спілкування з однолітками.

   Психологи координаційного центру психологічної служби системи освіти міста Харкова провели 21 вересня 2023 року комунікативний тренінг з учнями сьомих-дев’ятих класів «Хто я?». До тренінгу приєдналися 97 хлопців та дівчат закладів освіти міста.    
   Загальна ідея тренінгу полягала в подоланні труднощів, що з різних причин відчуває підліток у спілкуванні з батьками, вчителями, дорослими та однолітками. Він був націлений навчити підлітків спілкуватись таким чином, аби це не призводило до виникнення конфліктних ситуацій; для запобігання моральним переживанням та душевному дискомфорту.
   Під час тренінгу підлітки активно висловлювали свої думки та ідеї, із задоволенням брали участь в інтерактивних вправах, розгляді гострих питань та мозковому штурмі, малювали свої емоції, розфарбовували настрій, розміщали на Jambord побажання та мрії. 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark