Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 24 гостя.

Карта сайту

Заняття Школи молодого фахівця психологічної служби системи освіти міста Харкова

Теги: Загальні

 Психологічне забезпечення освітнього процесу неможливе без здійснення фахівцями профілактики, корекції, консультування, що спирається на діагностичну складову. За результатами психологічного дослідження окреслюються подальші шляхи супроводу здобувача освіти, тому важливо щоб психодіагностичні методики та методики соціально-педагогічного дослідження, які використовуються практичними психологами та соціальними педагогами, були надійними, науковими, валідизованими в Україні.

   Враховуючи, що важливим завданням в роботі психологічної служби у закладах освіти є добір діагностичного інструментарію та уточнення змісту та методів корекційної роботи з урахуванням результатів психологічної діагностики, координаційним центром психологічної служби системи освіти міста Харкова 17 жовтня 2023 року проведено в онлайн форматі на платформі ZOOM заняття Школи молодого фахівця за темою «Діагностична діяльність працівника психологічної служби системи освіти». Зустріч відвідали 51 практичний психолог та соціальний педагог.
   Учасники зустрічі отримали практичні рекомендації та інструкції щодо особливостей діагностичної роботи практичного психолога та соціального педагога закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти; ознайомились з принципом добору діагностичного інструментарію, придатного для роботи з різними категоріями здобувачів освіти, використанням бланків та оформленням протоколів дослідження. Молоді фахівці мали змогу отримати відповіді на актуальні питання організації психологічного та соціально-педагогічного супроводу освітнього процесу.
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark