Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 30 гостей.

Карта сайту

Вітаємо учителя біології Харківського ліцею №47 Андрія Самойлова з заслуженою нагородою!

Теги: Загальні

 Попри виклики сьогодення освітяни продовжують працювати, шукають нові методи навчання та забезпечують якісну освіту. Перемоги та здобутки педагогів продемонстрував всеукраїнський конкурс «Учитель року». В умовах війни це випробування набуває ще більшої значущості, адже зараз важливо підтримувати вчителів, які транслюють цінності виховання. У Міністерстві освіти і науки нагородили переможців конкурсу призами, а лауреати отримали почесні грамоти Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України. 

   Серед нагороджених – вчитель біології Харківського ліцею № 47 Андрій Самойлов, відмінник освіти України, молодий педагог з інноваційним мисленням, основою успіху якого є власний стиль ведення уроків – навчання учнів в глобальному інфо-медійному просторі через практичну діяльність для розвитку критичного мислення та формування життєвих компетенцій.
   Варто відзначити, що педагог став кращим у номінації «Біологія» за результатами міського конкурсу «Учитель року – 2022», представляв наше місто на Всеукраїнському конкурсі як переможець обласного етапу та виборов перемогу серед кращих вчителів України. 
   Минулого року учні Андрія Михайловича, представники Малої академії наук, взяли участь у програмі шкільних космічних експериментів SSEP (Student Spaceflight Experiments Program), стали його фіналістами, попри війну підготували свій проєкт для дослідження в космосі та відправили свою міні-лабораторію на міжнародну космічну станцію на кораблі SpaceX Dragon. Вчитель є керівником учнівських команд закладу, які декілька  років поспіль ставали переможцями Всеукраїнського турніру юних біологів.
   Крім того, Андрій Самойлов свої методичні ідеї та знахідки презентує на Школі дистанційного навчання для вчителів біології міста. 
   Держава високо оцінила сумлінну працю педагога – цьогоріч Андрій Михайлович отримав почесне звання «Заслужений вчитель України» на зустрічі освітян із Президентом України з нагоди Дня працівників освіти. 
   Отримані відзнаки – це визнання вашого внеску та відданості нашій освітянській спільноті. Щиро вітаємо Вас, Андрію Михайловичу, та пишаємось Вашими досягненнями! 

   Досвід учасників конкурсів «Учитель року — 2022» і «Учитель року — 2023» представлять на Всеукраїнській школі майстерності «Педагогічний стартап». Трансляція майстерок триватиме весь жовтень на YouTube-каналах «Учитель року» та «Видавнича корпорація Ранок».
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark