Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 31 гость.

Карта сайту

Презентація мобільного класу безпеки

Теги: Загальні

 Сьогодення вимагає від учасників освітнього процесу не теоретичних, а практичних знань з поведінки у надзвичайних ситуаціях, формування сталої звички, що переросте в культуру безпечної поведінки.

   Саме для  підвищення рівня культури безпеки серед дітей у партнерстві МВС України, ДСНС, Національної поліції та ЮНІСЕФ створено мобільні класи безпеки.
   Вони дадуть можливість учням більш цікаво здобувати знання про мінну та пожежну безпеку, правила дорожнього руху, надання домедичної допомоги.
   На перший виїзний урок безпеки завітали почесні гості: начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, Харківський міський голова Ігор Терехов, т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Артем Астахов, начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко, голова Адміністрації Новобаварського району Тетяна Цибульник, директор Департаменту освіти Ольга Деменко, батьки, учні та волонтери.
   Клас оснащено  сучасним обладнанням для інтерактивних занять, наочними дидактичними та ігровими матеріалами. У класі є Інтернет, санвузол, джерела питної води. Його головною перевагою є мобільність та енергонезалежність.
   Реалізація Всеукраїнського проєкту «Класи безпеки» для комплексного вивчення базових понять та основ безпечного середовища здійснюється і в закладах загальної середньої освіти. На сьогодні стаціонарні класи створено у кожній другій школі м. Харкова. 

   Довідково: дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) обʼєднав зусилля з Міністерством внутрішніх справ України, Державною службою України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) та Національною поліцією України для підвищення обізнаності дітей щодо правил безпечної поведінки та формування культури безпеки.
   ЮНІСЕФ передав 15 автомобілів для проведення уроків з безпеки, обладнаних спеціальним устаткуванням для проведення занять як всередині “пересувного” класу, так і назовні. Мобільні класи працюватимуть 10 областях України та м. Києві. 
 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark