Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 47 гостей.

Карта сайту

Комунікативний тренінг для підлітків

Теги: Загальні

 Соціальна компетентність у сучасному світі набуває все більшого значення як для особистісного розвитку, так і для успішної адаптації в суспільстві. Особливої актуальності це питання набуває для підлітків, які перебувають на етапі становлення своєї особистості та соціальної ідентичності.

   Враховуючи, що один з основних чинників, який впливає на розвиток соціальних компетентностей підлітків, є спілкування з однолітками та дорослими, координатори психологічної служби системи освіти міста Харкова 1 листопада 2023 року провели комунікативний тренінг для учнів сьомих-дев’ятих класів «Який я?». До тренінгу приєдналися 97 школярів міста. З метою створення атмосфери розкутості й свободи спілкування, клімату психологічної безпеки підлітки об’єдналися у групи. Тренери спрямували роботу на розвиток в учнів навичок колективного співробітництва, актуалізували знання про ефективне спілкування.
   Під час тренінгу підлітки здійснили мандрівку всередину власного «Я», виконали інтерактивні вправи, які надалі допоможуть ефективно взаємодіяти з оточуючими та адаптуватися до соціальних ситуацій.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark