Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 48 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам освітньої акції “На варті ментального здоров’я”

Теги: Загальні

 Департамент освіти щиро вдячний усім учасникам освітнього процесу, які протягом листопада долучились до освітньої акції “На варті ментального здоров’я”. 5428 робіт у межах заходу надіслали школярі, педагоги, батьки, працівники психологічних служб закладів. Близько 400 робіт опубліковані у наших Telegram-спільнотах.

   Дякуємо кожному, хто запропонував цікаві та безпечні ідеї цікавих, мотиваційних та творчих активностей, спрямованих на пошук джерела сили в ці важкі для країни та кожного з нас особисто часи, на зміцнення психічного здоров’я учасників освітнього процесу, на покращення емоційної атмосфери в класах та педагогічних колективах, на пошук внутрішніх ресурсів для того, аби проживати повноцінне життя, реалізувати свої здібності, навчатись та навчати, піклуватися про інших, не забуваючи про себе.
   Бажаємо всім учасникам наших освітніх акцій нових ідей, здоров’я, миру та натхнення. Нехай ніхто та ніщо не виводить вас із рівноваги! Хай кожен день несе з собою тільки позитивні емоції. Хай ваше життя буде сповнене яскравих і щасливих миттєвостей. Виявляйте лише добрі емоції та щирі почуття, цінуйте кожну мить життя та продовжуйте навіть в темні часи дарувати одне одному світло.
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився творчими роботами зазначеної тематики на сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом #ідеї_МЗ. 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark