Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 52 гостя.

Карта сайту

Президент України відвідав метрошколу в Харкові

Теги: Загальні

 У межах робочої поїздки до Харківської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з унікальним проєктом харків’ян -  метрошколою. Глава держави побував на станції Харківського метрополітену «Університет», відвідав класи, де тривали уроки математики, англійської мови та музики. Володимир Зеленський поспілкувався з дітьми, поцікавився подробицями навчання. Учні метрошколи із задоволенням розповіли Президенту про улюблені шкільні предмети та свої захоплення.

«Дякую за вашу роботу, за служіння дітям України. Хочу подякувати за те, що ви в Україні, з українськими дітьми, дякую за те, що ви несете знання нашим дітям під час війни і що війна не зупинила вас», – наголосив Володимир Зеленський, звертаючись до освітян.

   Президент відзначив нагородами та почесними званнями педагогічних працівників Харкова. Звання «Заслужений вчитель України» присвоєно Толкачовій С.І., вчителю української мови та літератури ХЛ № 152, Діговцовій Л.Ю., вчителю хімії ХЛ № 28, Горловій Т.І., учителю математики ХЛ № 163. Звання «Заслужений працівник освіти України» - Булгакову А.М., тренеру-викладачу КДЮСШ № 1. Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджена Худяєва О.В., завідувач ДНЗ № 30.

   Попри те, що Харків є прифронтовим містом і постійно знаходиться під обстрілами окупантів, учні наразі мають можливість безпечно навчатися у звичайному форматі. А освітяни, незважаючи на війну, працюють на повну силу, виховуючи майбутнє вільної незалежної України та рідного міста. Це доказ стійкості та незламності харків’ян!

   Переможемо!

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark