Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 55 гостей.

Карта сайту

Проведено інструктивно-методичну нараду щодо проведення ІІ етапу міського конкурсу «Учитель року – 2024»

Теги: Загальні

 5 грудня 2023 року Харківським центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено інструктивно-методичну нараду в онлайн-форматі для завідувачів центрів освітніх технологій управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради з питань організації проведення ІІ етапу міського конкурсу «Учитель року – 2024». 

   Учасників семінару ознайомлено з порядком і термінами проведення конкурсних випробувань «Практична робота» та «Майстер-клас», змістом і форматом конкурсних випробувань з усіх номінацій.   
   З більш детальною інформацією щодо особливостей конкурсних випробувань у кожній номінації виступили працівники Центру – відповідальні за перебіг конкурсу. 
    На основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань І етапу, продовжувати участь у міському конкурсі «Учитель року - 2024» будуть 25 учасників, що представлятимуть усі райони міста. Їм доведеться продемонструвати предметно-методичну компетентність шляхом виконання педагогічних, практичних та творчих завдань. А також ознайомити компетентне журі з власною педагогічною ідеєю та продемонструвати  педагогічні надбання  та досягнення.
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark