Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 50 гостей.

Карта сайту

Найголовніші наші слова сьогодні: віримо в ЗСУ і ДЯКУЄМО!

Теги: Загальні

 6 грудня Україна відзначає День Збройних Сил України. У цей день 1991 року Верховна рада ухвалила закон «Про Збройні сили України». ЗСУ є ровесниками незалежності країни й цього року відзначають 32 річницю.

   Це свято в Україні завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але в останні два роки воно набуло особливого значення. Українські воїни – це справжні мужні сини та доньки, що стали на захист Батьківщини та дають відсіч російським загарбникам. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна лишається суверенною незалежною державою. У вогні боїв, під обстрілами, у холодних замерзлих окопах та руїнах міцно тримаєте оборону та нищите ворога. Саме ви, незважаючи на звання та посади, стоїте за майбутнє наших дітей, не маючи права на поразку.
   6 грудня – це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Схиляємо голову перед вашим подвигом…
   З нагоди Дня ЗСУ в закладах освіти міста проведено різноманітні тематичні заходи для дітей та молоді, спрямовані на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції та шани і поваги до тих, хто сьогодні зі зброєю в руках боронить нашу Батьківщину. Нагадуємо, що подякувати героям та подарувати частинку свого тепла учасники освітнього процесу можуть, долучившись до акції «Подаруй частинку тепла захисникам»
   З інформацією про проведення заходів можна ознайомитися на веб-сайтах, сторінках Facebook та Telegram адміністрацій районів, управлінь та закладів освіти.
   Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків та жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Дякуємо за наше життя і майбутнє, яке ви невпинно виборюєте. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark