Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 25 гостей.

Карта сайту

Проведено конкурсні випробування ІІ етапу Міського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія»

Теги: Загальні

 8 грудня 2023 року на базі Харківського ліцею № 116 з дотриманням безпекових вимог відбувся ІІ етап Міського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія».

   Цього дня було проведено конкурсні випробування  «Практична робота» та «Майстерка». На основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних конкурсантами під час випробувань І етапу, визначено 7 вчителів географії, які продовжили свій професійний марафон участі в конкурсі.
   Метою першого випробування було виявлення вміння конкурсантів розробляти та виконувати практичні завдання з використанням Інтернет-ресурсів, зокрема, картографічних.
   «Майстерка» передбачала демонстрацію власних перспективних педагогічних ідей, інноваційних технологій, що розкривають особистий потенціал учителя. Присутні мали змогу ще раз переконатися, що вчитель – невичерпне джерело ідей. Майстри довели вміння використовувати креативні завдання для формування критичного мислення та розвитку творчих здібностей учнів, застосовувати сучасні освітні методи та прийоми при організації дистанційного навчання; ділилися секретами застосування проєктних технологій та формування ключових компетентностей на уроках географії; дивували демонстрацією власного педагогічного методу.  Конкурсанти відмітили, що виступи колег дозволили їм збагатитися новими педагогічними ідеями та стали поштовхом до фахового саморозвитку.
   Оцінювали професійні вміння конкурсантів представники провідних закладів вищої освіти Харкова педагогічного спрямування: Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Харківської гуманітарно-педагогічної академії.
 

   Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark