Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 38 гостей.

Карта сайту

ІІ етап міського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Фізика»

Теги: Загальні

 12 грудня відбувся ІІ етап міського конкурсу «Учитель року – 2024» в номінації «Фізика». Учасниками конкурсних змагань ІІ етапу стали 6 вчителів фізики закладів загальної середньої освіти м. Харкова, які за результатами І етапу отримали найкращі результати.

   Під час конкурсного випробування «Практична робота» учасники підготували інструкцію для учнів 8 класу для проведення лабораторної роботи за темою «Дослідження електричного кола з паралельним з’єднанням провідників». Конкурсанти продемонстрували високий рівень володіння методикою шкільного фізичного експерименту, логічність і творчість при створенні завдань для учнів, оригінальність підходів до проведення дослідження.
   В межах конкурсного випробування «Майстерка» конкурсанти представили оригінальні ідеї щодо організації самостійної діяльності учнів, упровадження елементів STEM- освіти на уроках фізики, підвищення інтересу учнів до вивчення фізики в умовах дистанційного навчання, продемонстрували власні наробки з використання онлайн-сервісів та візуалізації навчальної інформації, поділилися досвідом підготовки учнів до участі у турнірах. 
   Рівень майстерності вчителів та обґрунтованість їх авторських педагогічних ідей оцінювали члени журі, до складу якого увійшли викладачі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Харківського фізико-математичного наукового ліцею № 27 та Харківського університетського ліцею.
 

 

   Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark