Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 34 гостя.

Карта сайту

Проведено інструктивно-методичну нараду заключного туру Міського конкурсу «Учитель року-2024»

Теги: Загальні

 10 січня 2024 року Харківським ЦПР проведено інструктивно-методичну нараду щодо порядку та особливостей випробування «Урок» ІІІ етапу Міського конкурсу «Учитель року – 2024», в якій взяли участь завідувачі центрів освітніх технологій та конкурсанти, що представили всі райони міста. За результатами попередніх випробувань у фінальному етапі продовжують демонструвати предметно-методичну компетентність 16 педагогів закладів загальної середньої освіти Харкова.

   Під час наради онлайн обговорено питання, що стосуються умов проведення випробування, та ознайомлено конкурсантів із критеріями оцінювання конкурсних уроків, які цьогоріч відбудуться дистанційно з дотриманням законодавства в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану. Рекомендації щодо підготовки до випробування надали відповідальні за номінації конкурсу консультанти Центру. Шляхом жеребкування для кожного конкурсанта було визначено кейс випробування (клас, тема уроку). 
   Бажаємо учасникам заключного етапу найпрестижнішого конкурсу фахової майстерності педагогічних працівників творчої наснаги, вчительської ерудиції, удачі! Хвилюємося разом з вами та вболіваємо за кожного!
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark