Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 34 гостя.

Карта сайту

«Школа дистанційного навчання» для вчителів предмета «Основи здоров`я»

Теги: Загальні

 27 лютого 2024 року в режимі відеоконференції відбулося заняття «Школи дистанційного навчання» для вчителів предмета «Основи здоров’я». Майстер-клас за темою «Використання сервісу Wordwall на онлайн-уроках з основ здоров’я. Створення інтерактивних завдань» провела Безсонова Оксана Олександрівна, учителька предмета «Основи здоров’я» Харківської гімназії № 25. Учасниками заняття стали 70 педагогів закладів загальної середньої освіти м. Харкова. 

   Майстриня ознайомила вчителів закладів ЗЗСО з перевагами та функціональними можливостями конструкторів для розробки інтерактивних вправ Wordwall. Зазначила, що універсальний навчальний ресурс допомагає організувати диференційоване та індивідуальне навчання, створюючи різні типи вправ, з урахуванням можливостей кожної дитини. Наголосила на тому, що учні мають змогу виконати завдання, перевірити правильність його виконання, повернутись й доопрацювати матеріал, а потім знову виконати вправу. Такі сервіси не тільки оцінюють правильність відповіді, підвищують інтерес до предмета, але й допомагають учневі й учителеві з’ясувати прогалини в знаннях та зосередитись на їхній корекції.
   Під час практичної роботи педагоги разом із казковою героїнею подорожували, виконуючи навчальні вправи. Учасники заходу переконалися, що завдання сервісу можна використовувати для актуалізації, закріплення, узагальнення та систематизації вивченого, для рефлексії та повторення. 
   Оволодівши методикою роботи, учителі самостійно створювати вправи за допомогою онлайн-сервісу WordWall.
 

 

Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark