Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 3 гостя.

Карта сайту

Про впровадження та апробацію пілотного проєкту: «Всеукраїнські дебати «Довкілля та суспільство» в 2024-2025 навчальному році.

Теги: Загальні

 Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» повідомляє про проведення низки заходів з метою організації та стимулювання творчої діяльності ініціативних учителів і викладачів, створення умов для оволодіння ними інноваційними технологіями розвитку творчих здібностей суб’єктів освітнього процесу, самореалізації їхнього внутрішнього потенціалу та залучення до запровадження сучасних інноваційних освітніх технологій навчання в Україні. На першому етапі планується впровадження та апробація пілотного проєкту: «Всеукраїнські дебати «Довкілля та суспільство» в 2024-2025 навчальному році. Участь у Дебатах можуть брати здобувачі освіти закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти незалежно від їх підпорядкованості, форм власності України віком від 10 до 18 років. 

   Положення, відповідно до якого буде проведено пілотний проєкт у 2024/2025 році, подано у листі ДНУ «ІМЗО» від 21.06.2024 № 21/08-1041. 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark