Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 4 гостя.

Карта сайту

Дякуємо учасникам освітньої акції «Подорож до Країни дитячих мрій»

Теги: Загальні
   Департамент освіти вдячний усім, хто прийняв наше запрошення та разом з нами в червні вирушив у подорож до Країни дитячих мрій.
   Ви зробили цей місяць особливим, наповнивши його яскравими емоціями, щирими спогадами та своїми заповітними мріями. 3627 робіт надіслано учасниками в межах акції «Подорож до Країни дитячих мрій». 435 найцікавіших робіт опубліковані у Telegram-каналах «Харків надихає» та «Харківські герої освітнього фронту», та близько 300 – у інших спільнотах Департаменту освіти.

   Світлини та малюнки, вірші та казки, атласи та листи, пісні та скриньки – усе це стало невід'ємною частиною цієї казкової подорожі.

   «Світлина в дії» подарувала нам ваші незабутні, надзвичайно емоційні порівняльні фото, у яких ви відтворили  улюблені дитячі світлини, повторивши міміку, пози, місця й ситуації.
   У номінації «Дитяча мрія – мирне небо» ми мали можливість почути пісні про мрії та мир, які щиро лунали з дитячих та дорослих  сердець. 
   «Атлас дитинства» вкотре відкрив для нас чарівні місця Харкова на ваших світлинах, сповнених щасливих спогадів про щасливі моменти дитинства в рідному Харкові.
   Про ваші плани, мрії, бажання, сподівання та міцну вірну в мирне завтра ми могли дізнатись з ваших листів у майбутнє.
   Роботи в номінації «Кольори надії» вразили своїм символізмом та красою.
   Авторські вірші в номінації «Вірші надії» розповіли нам про Країну дитячих мрій, про ваші тривоги та сподівання, про дружбу та мирне майбутнє. А короткометражки в номінації «Мій світ дитинства в короткометражці» дозволили  зазирнути у світ дитячих мрій та спогадів.
   «Книга миру» стала справжнім символом єдності та бажання дітей жити щасливо під мирним небом. І, звісно, ми безмежно вдячні за «Скриньки вдячності» для наших воїнів, наповнені теплом, словами подяки, оберегами та мотиваційними листівками.
   Дякуємо вам, наші найкращі у світі мрійники, за творчість та те, що надихаєте нас щодня! Бажаємо вам залишатися завжди вірними своїм мріям та вірувати в силу добра та миру.
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився матеріалами зазначеної тематики на особистих сторінках та сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом  #Країна_дитячих_мрій.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark