Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 3 гостя.

Карта сайту

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт «Положення про Всеукраїнські організаційно-масові заходи художньо-естетичного напряму позашкільної освіти»

Теги: Загальні

 Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт «Положення про Всеукраїнські організаційно-масові заходи художньо-естетичного напряму позашкільної освіти».

   Проєкт розроблено з метою вдосконалення механізмів організації та проведення Всеукраїнських організаційно-масових заходів художньо-естетичного напряму позашкільної освіти, упровадженню освітніх проєктів у сфері позашкільної освіти.
   Вдосконалення нормативно-правової бази функціонування художньо-естетичного напряму позашкільної освіти сприятиме виявленню, розвитку і підтримці юних талантів та обдарувань, залученню дітей та молоді до активної творчості за принципами і методами STEAM-освіти та набуттю мистецьких компетентностей.
   Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту Положення приймаються до 20 липня 2024 року шляхом подання пропозицій до конкретних норм Положення. 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark