Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 11 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам марафону творчих робіт "Присвята рідному місту"!

Теги: Загальні

 Департамент освіти Харківської міської ради щиро дякує всім, хто активно долучився до марафону творчих робіт «Присвята рідному місту», поділився своїми спогадами та мріями, показав всьому світу, яке в нас дивовижне місто та неймовірні люди. 6724 учасники протягом липня надіслали свої роботи в межах марафону, 447 робіт опубліковані у Telegram-каналах «Харків надихає» та «Харківські герої освітнього фронту», та 360  – у інших спільнотах Департаменту освіти.

   6724 роботи – це не просто цифра, а жива демонстрація любові до нашого рідного Харкова, свідчення глибокої прив’язаності до міста, що об’єднує всіх нас.

   Окремо хочемо подякувати учасникам кожної номінації. 
  • Відео з номінації "Серця, що б'ються в унісон" наповнені гордістю та надією, передають той непохитний дух, що панує серед нас. 
  • Історії в номінації "Теплі обійми Харкова" торкають до глибини душі, демонструючи силу єдності та підтримки, яку знаходять люди в нашому місті. 
  • "Листи додому: з любов'ю до Харкова" – це справжні сповіді, що нагадують про те, як сильно ми всі сумуємо за нашими домівками. 
  • Номінація "Знову вдома: теплі спогади" подарувала нам історії повернення, що втілюють надію та радість від зустрічі з рідним містом. 
  • Роботи в номінації "Мелодії незламного Харкова" перенесли нас у світ музики та мистецтва, де кожна нота відчувається як пульс нашого рідного міста. 
  • "Харківська казка" відкрила перед нами нові грані міфів та легенд нашого рідного краю. 
  • "Місто міцних духом: відвага і віра харків'ян"  показала незламність харків’ян, які не підкоряються жодним труднощам. 
  • Ваша фантазія у створенні героїчних коміксів у номінації "Сила Харкова"  захоплює та мотивує.
  • Світлини з "Дзеркала душі харків’ян" зберегли найцінніші миті, що передають наші почуття до рідного міста. 
  • І, звісно ж, ми зворушені історіями юних волонтерів у номінації “Маленькі герої великого міста” – ви справжні герої сьогодення.

   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився матеріалами зазначеної тематики на особистих сторінках та сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом  #Присвята_рідному_місту_2024.
   Бажаємо всім харків’янам незламного духу, любові до рідного міста, здоров'я та миру. Хай Харків і надалі буде джерелом натхнення та гордості. Бережімо його, як найдорожчий скарб, і пам’ятаймо: ми разом творимо історію, що залишиться в серцях майбутніх поколінь.
#Присвята_рідному_місту_2024.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark