Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 13 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам освітньої акції “Героям сучасності – 2024”!

Теги: Загальні

 Департамент освіти Харківської міської ради з глибокою вдячністю та теплом в серці звертається до всіх, хто активно долучився до освітньої акції “Героям сучасності – 2024”! У вашій творчості й добрих справах живе турбота про тих, хто щодня, не шкодуючи себе, боронить наше сьогодення та майбутнє. Упродовж акції було надіслано 11874 роботи,  і кожна з них, мов промінь світла, долає відстані, даруючи нашим героям підтримку, віру та незламність.  552 роботи опубліковані у Telegram-каналах «Харків надихає» та «Харківські герої освітнього фронту»,  690  – у інших спільнотах Департаменту освіти.

   Кожна голубка зі стрічкою єдності в номінації “Голубка для героя” несе в собі надію на мир та вдячність, зігріваючи серця тих, хто щоденно стоїть на захисті нашої землі.
   "Турботлива голубка" об’єднала майстрів та майстринь, чиї обереги, зроблені власноруч, несуть тепло родинних осель і надію на мир. Ваші творіння – це ниточки любові, які об'єднують нас з тими, хто на передовій. Ваші роботи, як символи єдності, передають ту турботу, яку ми прагнемо відправити на передову.
   У номінації "Солодкі символи єдності" ви подарували не лише смаколики, але й частинку своєї душі. Кожен виготовлений вами виріб – це не просто ласощі, а свідчення того, як багато для вас означає наша спільна перемога.
   "Голубка доброчинності" нагадала нам, що волонтерство – це серце нашого народу. Кожна ваша акція, проведена на підтримку наших героїв, стала прикладом єдності та любові до своєї землі. 
   "Надія в кожному рядку" зазвучала у ваших віршах і казках, мов мелодія миру та віри. Ви зуміли крізь рядки слів передати ту силу, що підтримує наших воїнів навіть у найскладніші часи. Ваші слова втішають та підтримують, стають джерелом сили для наших воїнів, які тримають оборону за кожен клаптик нашої землі.
   "Голос вдячності" об’єднав тих, хто промовляє від серця. Ваші відеозвернення лунають як дзвінкий голос надії для наших героїв – голос, що не замовкає, голос, який чути на передовій. 
   У номінації "Теплі слова для героїв" ви створили листи, наповнені добром, вірою та безмежною вдячністю. Ваші листи стали символами надії та віри, несучи світло туди, де найбільше потрібна підтримка. Кожне ваше слово – це мовчазний оберіг, який підтримує наших захисників на передовій.
   Кожна сторінка “Щоденника підтримки” дихала вірою в перемогу. Ваші малюнки та побажання – це голоси десятків сердець, що з'єднані в одне.
   "Моя харківська голубка" – це особлива номінація, де ви відтворили красу нашого рідного Харкова разом із символом акції. Ваші фотографії з улюблених місць міста є нагадуванням про ті мирні часи, які обов’язково повернуться завдяки нашим захисникам.
   Дорогі учасники, завдяки вам акція “Героям сучасності – 2024” стала  символом вдячності, любові та віри в наше світле майбутнє. Ви – творці тієї незламної віри, що підіймає дух наших героїв. Ви допомагаєте їм не лише словом, а й ділом, даруєте впевненість і силу духу. 
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився матеріалами зазначеної тематики на особистих сторінках та сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом #Героям_сучасності_2024.
   Хай ваші побажання та підтримка додають сил і наснаги нашим захисникам і захисницям.  Хай ваші добрі справи повертаються до вас сторицею, а мир та щастя завжди крокують поруч із вами! Хай кожна голубка, яку ви створили, принесе з собою звістку про мирне, щасливе та яскраве майбутнє нашої України.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark