Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

Підготовка до обласного серпневого педагогічного тижня

Теги: Загальні

Департамент освіти розпочав підготовку до обласного серпневого педагогічного тижня, проведення якого заплановано з 25 по 31 серпня 2011 року.

В рамках тижня 26 серпня працюватимуть творчі майстерні вчителів-переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2011» учителя німецької мови ХГ№ 23 С.Ю. Шепель, В.Л.Карнацевича, учителя історії ХПНВК «Вересень» та учителя образотворчого мистецтва ХЗОШ № 154 Л.В.Климової.

29 серпня відбудеться Розширене засідання колегії Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації  за темою «Про підсумки розвитку освіти та науки Харківської області в 2010/2011 навчальному році та завдання на 2011/2012 навчальний рік», на якому з доповіддю виступить директор Департаменту освіти О.І.Деменко.

В другій половині дня відбудуться секційні засідання, в підготовці та проведенні яких активну участь беруть працівники Департаменту освіти:
-    «Шляхи формування та розвитку ефективної системи роботи з обдарованими учнями» для заступників начальників районних управлінь (відділів) освіти;
-     «Інформатизація освіти – пріоритетний напрям розвитку системи освіти м.Харкова» для завідувачів ЛКТО;
-    «Інноваційна діяльність шкільних бібліотек» для бібліотекарів.

30 серпня пройдуть районні педагогічні конференції, 31 серпня – педагогічні ради в навчальних закладах, на яких будуть підведені підсумки діяльності закладів освіти в 2010/2011 навчальному році та визначені пріоритетні завдання на 2011/2012 навчальний рік.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark