Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 30 гостей.

Карта сайту

Відкриття дошкільного навчального закладу №345 в Червонозаводському районі

Теги: Загальні

Двадцять першого вересня відбулося урочисте відкриття дошкільного навчального закладу №345 (вул. Самольотна,13). Церемонія відкриття пройшла за участю Харківського міського голови Кернеса Г.А.
   Дитячий садок № 345 почав функціонувати в 1977 році як відомчий заклад державного підприємства радгоспу «Харківська овочева фабрика». Заклад розрахований на 190 дітей.
   У 2000 році у зв'язку з банкротством «Харківської овочевої фабрики» дитячий садок припинив свою роботу. У 2006 році дошкільний навчальний заклад (ясла-сад) № 345 прийнято у власність територіальної громади Харкова. Приміщення було в аварійному стані.
   Враховуючи гостру потребу жителів мікрорайону в дошкільній освіті, в 2010 році почалося поетапне відновлення роботи дитячого саду.
   За цей час відремонтовано дах, встановлено енергозбережні вікна та двері, проведено капітальний ремонт систем водо- і теплопостачання, електромереж; введено в дію харчоблок, пральню, медичний блок. У трьох нових групах створені всі умови для ігрової і пізнавальної діяльності 60 малят, ще три групи будуть готові прийняти дітлахів в 2012 році. З урахуванням побажань батьків дитячий садочок функціонуватиме в 12-ти годинному режимі (з 7.00 до 19.00). З 2012 року дошкільний навчальний заклад почне приймати дітей з вадами мови.
 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark