Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 46 гостей.

Карта сайту

Зробимо життя безпечним

Теги: Загальні

7  жовтня 2011 року  під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса у міському саду ім. Т.Г. Шевченка, біля ККЗ «Україна», Департаментом освіти Харківської міської ради спільно з рятувальниками Національного університету цивільного захисту України (ректор – Садковий Володимир Петрович)  проведена соціально-просвітницька акція «Зробимо життя безпечним».

Учасники акції, учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Харкова, мали унікальну можливість поглибити знання з правил безпечної поведінки в надзвичайних ситуаціях.

Фахівці, викладачі та курсанти-рятувальники Національного університету цивільного захисту України в простій і доступній формі ознайомили учнів з правилами надання першої медичної та психологічної допомоги в екстремальних ситуаціях; провели показові заняття з використанням первинних засобів пожежегасіння та засобів індивідуального захисту; продемонстрували на іонізуючому очиснику повітря, як діє на легені людини тютюновий дим.

Були продемонстровані можливості пожежної техніки, проведені показові аварійно-рятувальні роботи за участю Харківського аварійно-рятувального загону Оперативно-рятувальної служби.

Захід супроводжувався виступом творчих колективів та духового оркестру університету.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark