Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 75 гостей.

Карта сайту

Тиждень «Ліцейські асамблеї»

Теги: Загальні

З 17 по 22 жовтня 2011 року Департаментом освіти Харківської міської ради та Радою керівників закладів освіти м. Харкова проводиться тиждень «Ліцейські асамблеї».

Традиційно головною метою цього заходу є вивчення, узагальнення та поширення досвіду роботи навчальних закладів міста за напрямком роботи, який визначається щорічно.

Тема «Ліцейських асамблей» цього року: «Досвід  модернізації старшої школи м. Харкова на засадах профільності: надбання, перспективи, проблеми». 

Під час тижня досвід своєї роботи щодо впровадження профільного навчання презентують педагогічні колективи загальноосвітніх навчальних закладів та міжшкільних навчально-виробничих комбінатів.

У навчальних закладах, які працюють з обдарованою молоддю: ліцеях, гімназіях, спеціалізованих школах – пройдуть Дні науки, позакласні заходи, посвячення в ліцеїсти та гімназисти.

19 жовтня в рамках тижня «Ліцейські асамблеї» презентують результати своєї діяльності міжшкільні навчально-виробничі комбінати Дзержинського, Київського та Фрунзенського районів, Харківський технічний ліцей №173, приватний навчально-виховний комплекс «Вересень». У перегляді презентацій візьмуть участь управлінці Департаменту освіти та управлінь освіти адміністрацій районів, члени Ради керівників закладів освіти м. Харкова.

Для батьків учнів та громадськості міста 21 та 22 жовтня в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста пройдуть Дні відкритих дверей.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark