Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 39 гостей.

Карта сайту

Круглий стіл за темою: "Вплив негативних асоціальних явищ на стан здоров’я учнів."

Теги: Загальні

27.10.2011 року з метою активізації освітньо-просвітницької, профілактичної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах міста з питань формування життєвих навичок та подолання шкідливих звичок у дітей і підлітків відбувся круглий стіл за темою: «Вплив негативних асоціальних явищ на стан здоров’я учнів. Роль Школи сприяння здоров'ю в формуванні антитютюнового та антиалкогольного імунітету у всіх учасників навчально-виховного процесу».
У ході засідання перед учасниками виступила Чубарова Л.М., лікар обласної клінічної наркологічної лікарні з повідомленням «Психічні розлади внаслідок вживання алкогольних, наркотичних, психотропних та токсичних речовин серед дітей та молоді».

Заступники директорів з навчально-виховної роботи Харківської гімназії №12, загальноосвітньої школи №135,76 презентували свій досвід роботи за темою: «Роль Школи сприяння здоров'ю в формуванні антитютюнового та антиалкогольного імунітету у всіх учасників навчально-виховного процесу».

Представники учнівського самоврядування Жовтневого, Московського, Дзержинського районів представили оздоровчо-просвітницькі проекти, які впроваджувалися протягом навчального року серед учнівських колективів шкіл міста.

Методистами методичних центрів управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради, які опікуються питаннями організації роботи щодо запобігання проявам негативних явищ у дитячому середовищі і координують діяльність Шкіл сприяння здоров’ю окреслено проблеми та внесено пропозиції щодо удосконалення форм проведення освітньо-просвітницької роботи серед учнівської молоді за даним напрямом.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark