Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 44 гостя.

Карта сайту

ІV міський конкурс учнівських творчих робіт «Ефективна практика»

Теги: Загальні

 Проведення навчальних екскурсій та навчальної практики є обов'язковими та необхідними складовими навчально-виховного процесу.

З метою підвищення ефективності проведення екскурсій та навчальної практики туристичним оператором «Навигатор Украина»  за інформаційної підтримки Департаменту освіти Харківської міської ради з 01.02.12 по 10.09.12 проводиться ІV міський конкурс учнівських творчих робіт «Ефективна практика». Конкурс є заочною формою змагань. До участі в конкурсі запрошуються учні 1-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова.

Переможці конкурсу визначаються в особистій першості або в міні – групах в залежності від авторства творчих робіт. Абсолютним переможцем конкурсу стає робота учня (групи учнів), яка набрала за висновками журі найбільшу суму балів. Абсолютний переможець конкурсу (учень або група учнів) нагороджується дипломом Департаменту освіти Харківської міської ради та премією туристичного оператора «Навігатор Україна». Також дипломом Департаменту освіти Харківської міської ради та премією туристичного оператора «Навігатор Україна» нагороджується вчитель – керівник навчальної практики переможця конкурсу.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі у конкурсі «Ефективна практика»!

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark