Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 14 гостей.

Карта сайту

Вітаємо юних інформатиків з перемогою на Всеукраїнському турнірі!

Теги: Загальні

На X Всеукраїнському турнірі юних інформатиків, який проходив з 6 по 10 квітня 2012 року на базі Херсонського державного університету, збірна команда м. Харкова посіла ІІІ місце.

  Учасниками турніру були 10 команд, які представляли Донецьку, Харківську, Кіровоградську, Волинську, Київську, Запорізьку, Херсонську та Дніпропетровську області України.

  Харківську область представляли дві команди: збірна команда учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова та команда Харківської обласної спеціалізованої школи-інтернату «Обдарованість». До складу збірної команди м. Харкова увійшли учні Харківської гімназії №55 Коханов Сергій і Трубай Андрій, учень Харківської загальноосвітньої школи №151 Славгородський Станіслав, учень Харківської загальноосвітньої школи №104 Гудков Антон, учень Харківського фізико-математичного ліцею № 27 Лі Ілля. Керівником команди стала вчитель інформатики Харківського фізико-математичного ліцею №27 Фурсова Алла Олексіївна. Допомогу у підготовці команди надали викладачі кафедри програмної інженерії Харківського національного університету радіоелектроніки.

  У перший день змагань команди представляли власні проекти моделей динаміки двох популяцій — «хижаків» та «жертв». Команда м. Харкова отримала найбільшу кількість позитивних оцінок за всіма критеріями, що в цілому дало змогу за результатами І туру отримати найвищий бал та посісти перше місце в рейтингу команд.

  У ІІ турі всі учасники отримали однакове завдання: створити комп’ютерну гру «Футбол на аркуші паперу», розробити документацію для створеного програмного продукту та підготувати його презентацію. На виконання завдання було надано п’ять годин. Харківська команда у цьому турі зайняла четверте місце з різницею у два бала від другого місця. За результатами ІІІ туру, де команди за обмежений проміжок часу розв’язували задачі по програмуванню, команда м. Харкова посіла п’яте місце.

  За підсумками усіх змагань збірна команда юних інформатиків нашого міста посіла третє місце у загальному рейтингу та отримала диплом ІІІ ступеня.

  Вітаємо юних інформатиків Харкова з перемогою! Пишаємось ними та бажаємо їм подальших успіхів!


 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark