Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 48 гостей.

Карта сайту

Участь директора Департаменту освіти Деменко О.І. у нараді начальників міських управлінь освіти і науки обласних центрів України

Теги: Загальні

6 липня 2012 року директор Департаменту освіти Деменко Ольга Іванівна взяла участь у нараді начальників міських управлінь (відділів) освіти і науки обласних центрів, яку провів заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту Борис Жебровський.
    Під час наради обговорено особливості організації діяльності міських управлінь (відділів) освіти і науки та хід підготовки до початку нового навчального року.
    Особливу увагу приділено регіональному досвіду розвитку мережі дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, у тому числі повернення закладів, які у попередні роки були передані в оренду; здійснення будівництва та ремонтних робіт із застосуванням енергозберігаючих технологій; впровадження системи електронного обліку дітей та діяльності сайтів дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів; переведення закладів у роботу в одну зміну; створення спеціалізованих закладів та класів; експериментальної діяльності; впровадження інклюзивної освіти; організації харчування тощо.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark