Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 21 гость.

Карта сайту

Відбувся міський науково-методичний семінар для методистів районних методичних центрів

Теги: Загальні

 26 вересня 2012 року на базі Харківської гімназії № 82 Департаментом освіти проведено семінар для методистів районних методичних центрів із початкового навчання та психологічних служб за темою «Взаємодія педагога та психолога на етапі адаптації учнів 1, 5-х класів до нових умов навчання». Учасники семінару обговорили питання щодо необхідності забезпечення психологічної безпеки всіх суб’єктів навчального-виховного процесу.

  Адміністрація та вчителі Харківської гімназії № 82 презентували досвід роботи з учнями, педагогами та батьками зі створення умов для проходження школярами адаптаційного періоду. На засіданні «Круглого столу» учасники семінару провели аналіз відвіданих уроків, обмінялись творчими ідеями    організації роботи з батьками та сумісної діяльності педагогів та психологів.  

  Ефективності роботи семінару сприяли виступи доцентів кафедри педагогіки і психології Харківської гуманітарно-педагогічної академії. Науковці  висвітлили питання щодо запобігання психічному кризовому стану школярів 1, 5-х класів.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark