Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 12 гостей.

Карта сайту

Прес-конференція директора Департаменту освіти Деменко О.І.

Теги: Загальні

 22 жовтня 2012 року відбулася прес-конференція директора Департаменту освіти Деменко О.І., на якій розглядалися питання структури І семестру 2012/2013 навчального року, поглиблених медичних оглядів школярів, оновлення комп’ютерної техніки в школах міста, участі учнів у інтелектуальних турнірах.

  Ольга Іванівна повідомила, що п'ятий рік поспіль у всіх школах, бригадами медичних працівників проводяться профілактичні поглиблені медичні огляди школярів 1-11 класів. На сьогодні оглянуто більше 10,5 тис. школярів.

  В школах міста встановлено 109 нових комп'ютерних класів: 102 комплекси за рахунок коштів державного бюджету в рамках угоди між урядами України та Китайської народної республіки, 7 – за кошти міського бюджету. На сьогодні в харківських школах немає комп'ютерів старших 2005 року випуску.

  Приємну звістку отримали батьки дошкільнят – у наступному році планується відкрити ще два дитячих садочки.

  З початку навчального року в Харкові проведено 7 міських учнівських турнірів: юних математиків, хіміків, економістів, біологів, правознавців, географів, фізиків. У них взяли участь близько 450 учнів навчальних закладів міста. За результатами проведених міських турнірів сформовані команди для участі у всеукраїнських змаганнях, які проходитимуть з 29 жовтня по 6 листопада. За останні 4 роки харківські школярі стали лідерами Всеукраїнського турнірного руху. За результатами участі в 11 Всеукраїнських турнірах минулого навчального року команди учнів Харкова здобули 18 перемог.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark