Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 13 гостей.

Карта сайту

Візит учнівської делегації м. Харкова до Соціалістичної Республіки В’єтнам

Теги: Загальні

 За запрошенням Товариства в’єтнамсько-української дружби, Надзвичайного та повноважного Посла В’єтнаму в Україні Хо Дак Мінь Нгует, В’єтнамського центру міста Харкова з 22 січня по 04 лютого 2012 року 5 школярів нашого міста (ЗНЗ №№ 8, 43, 173) у супроводі заступника директора Департаменту освіти Стецюри Т.П. та директора ХТЛ №173 Станкевич С.В. спільно з учнями Київської спеціалізованої школи №251 імені Хо Ше Міна відвідали 5 міст Соціалістичної Республіки В’єтнам: Ха Ной, Хо Ше Мін, Ха Лонг, Ня Чанг, Вунг Тау.

  Українську делегацію було прийнято у Посольстві України у СР В’єтнам особисто Надзвичайним і Повноважним Послом України у СР В’єтнам Шовкоплясом О.В.

  Під час візиту проведені зустрічі з керівництвом Товариства дружби В’єтнам-Україна та Спілки Організацій Дружби провінції Куанг Нинь, спілкування зі школярами міст Ха Ной, Ха Лонг, екскурсія на Спільне підприємство «В’єтсовпетро».

  Школярі спілкувалися зі своїми однолітками у Спеціальній вищій школі Ханой-Амстердам та одній з найбільших приватних шкіл Ха Ною імені Дуан Дієм. Під час зустрічей діти брали участь у спільних проектах, концертах, іграх, обмінювались сувенірами.

  Школярі вперше виступили у якості народних дипломатів та отримали багато яскравих вражень і корисної інформації. Робота делегації постійно коментувалась місцевими ЗМІ.

 

 

Прикріплений файлРозмір
vietnamPpt.ppt6.79 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark