Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 9 гостей.

Карта сайту

Міський конкурс студентських проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив»

Теги: Загальні

 11-12 травня на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця в межах ІІ етапу міського конкурсу студентських проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив» відбувся публічний захист проектів у номінації «Харків – територія успішної кар’єри». 

Конкурс започатковано у 2016 році за ініціативою Харківського міського голови Г.А. Кернеса з метою формування у студентів позитивного погляду на майбутнє Харкова та їх залучення до практичного вирішення актуальних соціальних проблем міста.
За результатами першого етапу конкурсу свої роботи в номінації «Харків – територія успішної кар’єри» презентували 25 команд.  До уваги журі, опонентів та вболівальників були представлені бізнес-проекти, стартапи та проекти, спрямовані на створення умов для професійного розвитку молоді, розширення можливостей працевлаштування і побудови успішної кар’єри, створення власного бізнесу у сферах виробництва, харчування та культури, впровадження в життя міста інноваційних технологій. Усі учасники конкурсу продемонстрували активну громадянську позицію та вразили журі креативністю та практичністю запропонованих ідей. 
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark