Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 9 гостей.

Карта сайту

До Дня української вишиванки

Теги: Загальні

 18 квітня 2017 року на базі Палацу дитячої та юнацької творчості «Істок» в рамках «Фестивальної весни» Харківської міської організації учнівського самоврядування проведено міський фестиваль «Веселкою сплелися кольори». У заході, який проводився за ініціативи лідерів дитячо-юнацької організації «Сузір’я» Індустріального району, взяли участь близько 600 школярів-представників навчальних закладів усіх районів міста.

   У ході фестивалю відбулося урочисте нагородження переможців міських конкурсів творчо-пошукових робіт «Мій родовід», учнівських проектів «Харків – очима небайдужих дітей», конкурсу патріотичної пісні «Голос миру», фестивалів Харківської міської організації учнівського самоврядування. 100 учнів були відзначені дипломами Департаменту освіти та пам’ятними подарунками.
    Під час заходу гості мали можливість переглянути експонати виставки «Від джерел до сьогодення» за секціями «Від витоків до сучасності» (творчі роботи учнів), «Реліквії моєї родини» (сімейні реліквії з елементами вишивки), «Бережіть Україну й себе» (обереги захисникам України); взяти участь в роботі інтерактивного майданчика «Діти знають, як зробити світ кращим»,  виготовити власноруч фестивальні сувеніри та ознайомитися з презентаціями проектів «Даруймо радість» та «Чуття єдиної родини» лідерів Шевченківського району.
   За ініціативою школярів до програми фестивалю було включено конкурс флешмобів «Краса та творчість об’єднають Україну». Близько 300 рушників із орнаментами усіх регіонів України, які вишили харківські школярі, стали не тільки окрасою майданчика, а й символом краси та величі української культури, виявленням пошани до національних символів України.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark