Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 32 гостя.

Карта сайту

Дошкільний навчальний заклад № 73 розпочав роботу

Теги: Загальні

 У Немишлянському районі відбулось урочисте відкриття відновленого дошкільного навчального закладу № 73.

    Дошкільнят та їх батьків зі святом привітав Харківський міський голова Кернес Г.А., який зазначив, що для повернення цього дошкільного закладу та відновлення його роботи місту знадобилося п'ять років. «Сьогодні відкриваються тільки три групи, але це те, що ми встигли зробити на початку шляху. Обіцяємо, що в найближчі роки відкриємо всі 12 груп і дитсадок запрацює на повну потужність. Нехай батьки знають, що їхні діти постійно перебувають під пильною увагою вихователів. Я хочу побажати, щоб у цьому дошкільному закладі завжди панували привітність і дружба».
   У новому дитячому садку почали роботу перші три групи, в яких виховуватимуться 85 дітей раннього та дошкільного віку. За рахунок коштів міста були придбані м'які меблі, пральні машини, холодильники, жарові шафи, плита, посуд, а також встановлені нові дитячі павільйони та упорядкована прилегла територія.
    На завершення свята мер вручив колективу дошкільного закладу комп'ютер, телевізор і музичний центр, після чого всі гості оглянули нові групи.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark