Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 43 гостя.

Карта сайту

Модель співпраці закладів освіти і поліції «Шкільний офіцер поліції»

Теги: Загальні

 15 березня 2018 року на базі Науково-методичного педагогічного центру спільно з Управлінням патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції проведено нараду для спеціалістів та методистів управлінь освіти, які координують роботу щодо профілактики правопорушень серед дітей та учнівської молоді.

З квітня 2018 року розпочинається впровадження інноваційної моделі співпраці закладів освіти міста і поліції «Шкільний офіцер поліції». Метою проекту є створення гармонійного (безпечного) середовища у закладі освіти, що сприяє ефективному навчальному процесу, розв’язанню конфліктних ситуацій та запобігання їм, безпеці учнів, вчителів, патріотичному вихованню і підготовці молоді до життя, запобіганню асоціальній поведінці учнів.
Для впровадження моделі співпраці визначені працівники поліції, які пройшли спеціальне навчання та призначені шкільними офіцерами поліції.
Учасники наради обговорили спільні підходи до проведення працівниками патрульної поліції просвітницько-профілактичних занять з учнями за програмою «Школа і поліція», індивідуальних зустрічей з учнями та їх батьками, участі у батьківських зборах і педагогічних нарадах, забезпеченні вчасного та ефективного реагування на виклики керівників закладів освіти.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark