Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 5 гостей.

Карта сайту

У Харкові відкрили оновлену школу «Лествиця»

Теги: Загальні

 26 листопада  відбувся перший навчальний день у новому приміщенні Харківської приватної загальноосвітньої школи «Лествиця».

   Школа «Лествиця» була заснована в Харкові у 2006 році і раніше перебувала в невеликому будинку на вул. Пушкінській, 100. Одночасно з навчальним процесом йшло будівництво нової будівлі для школи, і тепер вихованці «Лествиці» будуть ходити до нового навчального закладу, яке розташоване на Салтівському шосе, 133.
   Привітати з відкриттям оновленої школи учнів і керівництво «Лествиці» приїхали перший заступник Харківського міського голови Ігор Олександрович Терехов, директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко. Ігор Олександрович  зазначив, що організація навчального процесу та комфортні умови «Лествиці» стануть прикладом для інших навчальних закладів Харкова. «Тут створені чудові умови для учнів - від сучасної їдальні та спортзалу до навчальних класів. Але головне, що в цій школі дітям прищеплюють етику та моральні цінності, а це - основа суспільства. Я дуже радий, що в Харкові з'явилася така сучасна школа, ми будемо переймати цей досвід і надалі впроваджувати такі технології в інших навчальних закладах», - зазначив Терехов І.О.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark