Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 48 гостей.

Карта сайту

Організація PR-школи для лідерів у межах проекту «Шкільний Харків»

Теги: Загальні

 Департаментом освіти спільно з кафедрою управління соціальними комунікаціями Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця започатковано новий проект «PR-школа для лідерів». 

   Під час навчання представники медіа-центрів шкільних дитячо-юнацьких організацій ознайомляться з сучасними технологіями організації PR-діяльності, що дозволить на якісно новому рівні висвітлювати роботу учнівського самоврядування в медіапросторі м. Харкова. 
   PR-школа одночасно працюватиме на трьох локаціях. У «Лабораторії іміджмейкінгу» учні навчатимуться формувати імідж закладу (організації), власний імідж; у «Лабораторії брендінгу» школярі разом зі студентами розроблятимуть елементи брендів, які можна буде використовувати для просування власних ініціатив; у межах «Лабораторії організації подій» учні вчитимуться планувати цікаві заходи, залучати ресурси, писати сценарії та взаємодіяти з представниками засобів масової інформації.
   Проект «Шкільний Харків» реалізується в межах діяльності Харківської міської організації учнівського самоврядування і спрямований на розвиток шкільних ЗМІ та підтримку учнівських медійних проектів.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark