Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 4 гостя.

Карта сайту

Харківські школярі взяли участь в урочистій зустрічі Президента України з талановитою молоддю

Теги: Загальні

 Учні Харківського фізико-математичного ліцею № 27 взяли участь в урочистій зустрічі Президента України Петра Порошенка з талановитою молоддю з різних регіонів нашої країни. Зустріч відбулася в День Святого Миколая 19 грудня 2018 року в Маріїнському палаці. Юні дослідники та майбутні науковці отримали унікальну можливість поспілкуватися з Президентом України та дружиною Президента Мариною Порошенко, продемонструвати власні здібності та досягнення.

   Харків представляли п’ять стипендіатів Президента України, які в минулому навчальному році стали переможцями всеукраїнських учнівських змагань з математики, фізики, астрономії та інформатики: Слободянюк Денис, Войтович Олександр, Золотарьов Климентій, Кутах Анастасія, Мотилець Михайло.
   Звертаючись до дітей, Президент України зазначив, що їхній потенціал є надзвичайно потужним. «Дуже важливо, що ви збираєтесь рухати країну вперед. Без цієї впевненості, без цих намагань нічого не буде. Дуже важливо, що ви вірите у власну перемогу», – підкреслив Петро Порошенко.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark