Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 37 гостей.

Карта сайту

Новорічне свято для дітей від Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса

Теги: Загальні

 З 27 грудня 2018 року до 5 січня 2019 року, під час святкових днів та шкільних канікул, у Харківському Палаці спорту під патронатом Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса  для юних харків’ян проводиться новорічна вистава «Аладін». Цього року новорічне шоу відвідають понад 40 тисяч маленьких харків'ян.

 28 грудня Харківський міський голова особисто привітав глядачів, присутніх на святі: «Ви створили тут приголомшливу атмосферу. З власного досвіду пам'ятаю, що немає нічого кращого, ніж канікули, сніг, ялинка і подарунки! Я хоч і виріс, але до сих пір вірю в диво. Але секрет в тому, що чудеса можна не тільки чекати, але і робити одне для одного! І ми цим зайнялися, запросивши вас на таку виставу. Це класне шоу, добре, гарне. Заслужили ви всі таке свято? Упевнений, що так!».

 Дивовижна святкова атмосфера, яскраві костюми персонажів, фантастичне художнє оформлення сцени, таємнича гра світла, прекрасна музика та чудова гра артистів – незабутня казка, подарована дітям та дорослим у переддень Нового року. 

   28-29 грудня 2018 року новорічну виставу під патронатом Харківського міського голови зможуть переглянути та отримати новорічні подарунки: солодощі та розмальовки «Подорож по Харкову», – 5,5 тисяч дітей пільгових категорій. 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark