Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 9 гостей.

Карта сайту

Міський інтерактивний квест знавців інформатики «IT Adventures» серед учнів 5-7-х класів закладів загальної середньої освіти м. Харкова.

Теги: Загальні

 26 лютого 2019 року Департаментом освіти Харківської міської ради проведено міський інтерактивний квест знавців інформатики «IT Adventures» серед учнів 5-7-х класів закладів загальної середньої освіти м. Харкова.

   Мета конкурсу – популяризація та поглиблення знань з інформатики, розвиток творчих здібностей, стимулювання розвитку алгоритмічного мислення, формування інформаційно-комунікаційної компетентності.
  Учасниками конкурсу стали майже 3000 учнів 5-7-х класів закладів загальної середньої освіти міста.
   26 листопада на сайті Департаменту освіти було розміщено посилання на мобільний додаток та на веб-версію квесту, які координатори в закладах освіти мали розповсюдити серед учасників. Інтерактивний квест – це історія про «Розумний дім» та злочинця, який ненавмисне зламав систему. Юним інформатикам пропонувалося виконати 10 завдань, що охоплювали різні розділи інформатики. Відповідь на кожне завдання була паролем для наступного кроку. За 45 хвилин юні інформатики продемонстрували вміння розв’язувати алгоритмічні задачі і рівень володіння інформаційними процесами, вільне використання сучасних інформаційних технологій та цифрових пристроїв, кмітливість та спостережливість.
   За результатами конкурсних випробування в закладах освіти визначено та нагороджено юних знавців інформатики.
 

    Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark